Forte Sensitive Seinämaali

Forte Sensitive Seinämaali

 

              

 

SISÄKÄYTTÖÖN 

KUIVAT TILAT

KATTOPINNAT | SEINÄPINNAT
PINTAMAALAUKSEEN
SIDEAINEENA ERIKOISAKRYLAATTI
  
TÄYSHIMMEÄ
  
MYRKYTÖN | PESUNKESTÄVÄ

Forte Sensitive Seinämaali

Maalaa turvallisesti ilman säilöntäaineita - valitse Forte Sensitive

 

Herkistämätön Forte Sensitive on valintasi, jos olet herkistynyt erilaisille kemikaaleille, allerginen tai vain haluat välttää herkistäviä aineita. Puolihimmeä Forte Sensitive Seinämaali omaa erittäin hyvän pesunkeston ja puhdistettavuuden. Käytettynä yhdessä Forte Sensitive Pohjamaalin kanssa saadaan ennen erilaisilla maaleilla ja pinnoitteilla käsitellyt pinnat suljettua haitallisilta kemikaalipäästöiltä huoneilmaan. Käsittely-yhdistelmä ja tuotteet ovat kehitetty yhdessä LoadedPro -sisäilma-asiantuntijoiden ja monikemikaaliyliherkistyneiden ihmisten kanssa. 

 

Tyyppi: Vesiohenteinen, puolihimmeä seinämaali sisätiloihin. Sideaineena puhdistettu erikoisakrylaatti. Säilöntäaineeton, hajuton ja VOC-vapaa. M1-luokiteltu.

 

Käyttö: Toistuvaa pesua ja puhdistusta vaativat sisäseinä- ja kattopinnat (esim. lastenhuoneet, keittiöt, eteiset, rappukäytävät, konttoritilat, koulut, päiväkodit yms.). Soveltuu käytännössä kaikille uusille ja ennen käsitellyille rakennusmateriaalipinnoille sisätiloissa pl. erilaiset kalusteet ja lattiapinnat. Yhdessä sulkevan Forte Sensitive Pohjamaalin kanssa saadaan aiemmin käsitellyistä ongelmapinnoista poistettua sisäilmaan rakennusmateriaaleista haihtuvat epäpuhtaudet ja haitalliset yhdisteet.

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä