Forte Sensitive Seinämaali

         

SISÄKÄYTTÖÖN 

KUIVAT TILAT

KATTOPINNAT | SEINÄPINNAT
PINTAMAALAUKSEEN
SIDEAINEENA ERIKOISAKRYLAATTI

PUOLIHIMMEÄ | PESUNKESTÄVÄ
VOC-VAPAA | SÄILÖNTÄAINEETON

Forte Sensitive Seinämaali

Maalaa turvallisesti ilman säilöntäaineita - valitse Forte Sensitive.

 

Herkistämätön Forte Sensitive on valintasi, jos olet herkistynyt erilaisille kemikaaleille, allerginen tai vain haluat välttää herkistäviä aineita.

 

Tyyppi: Vesiohenteinen, säilöntäaineeton ja VOC-vapaa erikoisakrylaattimaali - valmistettu lähes 90 % kotimaisista raaka-aineista. Puolihimmeä Forte Sensitive Seinämaali omaa erittäin hyvän pesunkeston ja puhdistettavuuden. Käsittely-yhdistelmä ja tuotteet on kehitetty yhdessä sisäilma-asiantuntijoiden ja monikemikaaliyliherkistyneiden ihmisten kanssa. M1-luokiteltu.

 

Käyttö: Toistuvaa pesua ja puhdistusta vaativat sisäseinä- ja kattopinnat (esim. lastenhuoneet, keittiöt, eteiset, rappukäytävät, konttoritilat, koulut, päiväkodit yms.) Soveltuu käytännössä kaikille uusille ja ennen käsitellyille rakennusmateriaalipinnoille sisätiloissa pl. erilaiset kalusteet ja lattiapinnat. Yhdessä sulkevan Forte Sensitive Pohjamaalin kanssa saadaan aiemmin käsitellyistä ongelmapinnoista poistettua sisäilmaan rakennusmateriaaleista haihtuvat epäpuhtaudet ja haitalliset yhdisteet.

 

Huom! Valmistetaan vain tilauksesta 1/2023 alkaen! Käytännössä isompiin kohdekauppoihin.

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä