Coloria Homepesu

                               

Coloria Homepesu

Homepesu, huoltopesu, terassipesu, tiilipesu, kivipesu ja yleispohjuste samassa purkissa. Yhdellä tuotteella monta
käyttökohdetta!

 

Coloria Homepesu uudistuu vuonna 2022; lisää pesutehoa ja monipuolisuutta. Uuden laadun tunnistat etiketin laimennus-suhteista ja valikoimaan lisätystä 10L purkkikoosta. 


Erilaiset homeet, levät ja muut ei-toivotut epäpuhtaudet maalatuilla ulkopinnoilla ovat yleistyneet viimeisen vuosikymmenen runsaasti. Coloria Homepesu on kehitetty tehokkaaksi avuksi ongelmaan. Samalla tuotteella voit tehdä erilaiset pesut ulkotiloissa ja et tarvitse enää useita erilaisia tuotteita - kätevää, eikö? 

 

 

Tyyppi: Homeen, sammalen, jäkälän ja muiden epäpuhtauksien tuhoamiseen tarkoitettu puhdistus- ja desinfiointiliuos ulkokäyttöön. Voidaan käyttää rakennusaikaisena suojauksena käsittelemättömillä puurakenteilla ulkona.  Tuote on tiiviste.

 

Käyttö: Kaikille ulkopinnoille, jotka kestävät vesipesua: mm. puu, kestopuu, betoni, huopakate, rappaus- ja kiviainespinnat, tiilikatot ja peltipinnat. Maalaamattomat ja aiemmin erityyppisillä maaleilla ja kuullotteilla käsitellyt pinnat ennen huoltomaalausta ja huoltopesuna. Coloria Homepesu ei valkaise eikä rapauta vanhaa maalipintaa. Biosidipohjaisena aineena se toimii erinomaisena pohjusteena hidastaen mahdollista homehtumista ja sinistymistä. Laimennetaan käyttökohteen ja -tarkoituksen mukaan.

 

Coloria Homepesun vaikuttavat aineet ovat biohajoavia.

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä