Coloria on suomalaista maalia

Coloria on suomalaista maalia

 

KOTIMAINEN PERHEYHTIÖ

 

Coloria Oy on maalitehdas Nokialla. Se on perustettu vuonna 2003 jatkamaan laadukasta, nokialaista maalintekoperinnettä. 

 

Henkilökunnassamme yhdistyvät monen vuoden kokemus ja osaaminen alalta sekä halu menestyä ja kehittää koko ajan parempia asiakaskokemuksia. Kevyenä organisaationa tapamme toimia on nopea ja notkea. Tämä näkyy laatuna koko ketjussa aina tuotekehityksestä toimitusvarmuuteen ja asiakkaasta huolehtimiseen asti. 

 

Asiakas on meille kuningas ja asiakkaan tarpeet kaiken toiminnan lähtökohta. Se tehdään, mitä luvataan – ja tehdään se hyvin ja nopeasti! 

 

 

 

LAADUN INNOVOIJA

 

Tuotevalikoimamme kattaa sekä yksityisen kuluttajan että ammattikunnan tarpeet. Tuotteemme tunnistatte Coloria-kattonimestä. Coloria-laatu tarkoittaa sisämaaleissa hyvää peittävyyttä, pitokykyä ja levitysominaisuuksia. Ulkomaaleissa se tarkoittaa säänkestoa, hengittävyyttä ja valonkestoa.

 

Uusimpina tuotteina olemme kehittäneet Greenline-maalisarjan ja Öljyvahan; muovittomat vaihtoehdot jokapäiväiseen maalaukseen. Mielestämme pienikin maalitehdas voi olla innovatiivinen ja tulemme jatkamaan samaa linjaa jatkossakin.

 

Kaikki tuotteemme ovat vesiohenteisia, ympäristöystävällisiä ja sävytettävissä eri värikarttojen mukaan.

 

 

Näistä meidät tunnetaan

 

Asiakaslähtöinen

Tuotekehitys alkaa asiakkaan tarpeista 

Laadukas

Jokainen tuote-erä testataan

Ympäristötietoinen

Myös muovittomat ja ekologiset tuotteet 

Kotimainen

Valmistus omassa tehtaassa Nokialla 

Joustava

Perheyrityksen kevyt organisaatio 

Dynaaminen

Menemme aikojen mukana eteenpäin

Asiantunteva

Vuosien kokemus ja osaaminen alalta 

 

 

       
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä