Coloria

Coloria on suomalaista maalia

Yritys

Coloria Oy on maalitehdas Nokialla. Se on perustettu vuonna 2003 ja se jatkaa laadukasta, nokialaista maalintekoperinnettä.

 

Henkilökunnassamme yhdistyvät monen vuoden kokemus ja osaaminen alalta sekä halu menestyä ja kehittää koko ajan parempia asiakaskokemuksia. Kevyenä organisaationa tapamme toimia on nopea ja notkea. Tämä näkyy laatuna koko ketjussa aina tuotekehityksestä toimitusvarmuuteen ja asiakkaasta huolehtimiseen asti.

 

Asiakas on meille kuningas ja asiakkaan tarpeet kaiken toiminnan lähtökohta. Se tehdään, mitä luvataan ja tehdään se hyvin ja nopeasti!

 

Tuotevalikoima

Tuotevalikoimamme kattaa sekä yksityisen kuluttajan että ammattikunnan tarpeet. Coloria-kattonimestä tunnistatte tuotteemme. Coloria-laatu tarkoittaa sisämaaleissa hyvää peittävyyttä, pitokykyä ja levitysominaisuuksia sekä ulkomaaleissa säänkestoa, hengittävyyttä ja valonkestoa. Uusimpina tuotteina olemme kehittäneet Greenline -maalisarjan ja Öljyvahan; muovittomat vaihtoehdot jokapäiväiseen maalaukseen. Mielestämme pienikin maalitehdas voi olla innovatiivinen ja tulemme jatkamaan samaa linjaa jatkossakin.

 

Kaikki tuotteemme ovat vesiohenteisia, ympäristöystävällisiä ja sävytettävissä eri värikarttojen mukaan.

 


 

Asiakaslähtöinen

Laadukas

Kotimainen

Ympäristöystävällinen

Joustava

Dynaaminen

Asiantunteva

 

- Tätä kaikkea on Coloria

 


 

 

 

Tuotteemme

Tuotevalikoimamme kattaa sekä yksityisen kuluttajan että ammattikunnan tarpeet.
Coloria -kattonimestä tunnistatte tuotteemme.

Rakennusmaalit »
Sisämaalit »
Ulkomaalit »
Lakat ja öljyt »
Tasoitteet »
Muut tuotteet »
Tietosuojakäytäntö ›