Coloria Aino Kuultosuoja

                                 

ULKOKÄYTTÖÖN

PINTAKÄSITTELYYN

SEINÄPINNAT | KALUSTEET

SIDEAINEENA LUONNONÖLJY

SÄVYTETTÄVÄ

EI MUODOSTA KALVOA | HENGITTÄVÄ

Coloria Aino Kuultosuoja

Luonnonöljypohjainen, hengittävä kuullote hirsi- ja lautapinnoille ulkona.

 

Aino Kuultosuojalla suojaat erilaiset puupinnat ulkotiloissa auringon ja sään aiheuttamilta rasituksilta. Luonnonöljypohjaisena tuotteena Aino imeytyy hyvin puuhun ja muodostaa hengittävän, kalvoa muodostamattoman pinnan. Aino on sävytettävissä eri kuultavien värikarttojen mukaan. Parhaan UV-suojan saavuttamiseksi, suosittelemme Aino Kuultosuojan käyttämistä sävytettynä. Vesiohenteisena tuotteena käyttäjäystävällinen ja mietotuoksuinen ja maalausvälineiden puhdistus on helppoa.

 

Tyyppi: Vesiohenteinen, luonnonöljypohjainen kuullote ulkokäyttöön. Muodostaa luonnollisen, hengittävän, puuta säärasituksilta ja sävytettynä UV-säteilyltä suojaavan kuultopinnan.

 

Käyttö: Sahattu ja höylätty uusi puupinta ulkona, tai aiemmin kalvoa muodostamattomilla kuultavilla puunsuojilla tai kuullotteilla käsitellyt pinnat. Hengittävyyden ja luonnonöljysideaineensa myötä hyvä vaihtoehto hirsitalojen, -mökkien ja -saunojen ulkopintoihin. Terassit, puupylväät, puutarhakalusteet, aidat, kesto- ja kovapuupinnat jne. ulkotiloissa.

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä