Coloria Peltikatto

Coloria Peltikatto

ULKOKÄYTTÖÖN

KATTOPINNOILLE | PELTIPINNOILLE | SEINÄT | VESIKOURUT | SYÖKSYTORVET

SIDEAINEENA AKRYLAATTI

PUOLIHIMMEÄ

 

EI VAADI POHJAMAALIA

Coloria Peltikatto

Vesiohenteinen peltikattomaali, joka ei vaadi erillistä pohjamaalikäsittelyä.

 

Coloria Peltikatto kestää ja pysyy rankoissakin olosuhteissa, vuosista ja vuosikymmenistä toiseen. Huippulaadukas sideaine takaa tartunnan ja värinkeston. Maalipinta joustaa hyvin pellin eläessä, ilman pelkoa maalipinnan halkeamisesta ja irtoamisesta. Tuote on kehitetty siten, että se ei vaadi erillistä pohjamaalikäsittelyä uudellakaan peltipinnalla; seikka joka viime vuosina on ollut erittäin tärkeässä osassa maalauksen onnistumisessa alati vaihtelevassa suomalaisessa kesäsäässä. Toki ominaisuus säästää myös aikaa, vaivaa ja rahaa. Puolihimmeään pintaan ei lika tartu helposti ja se on helppo puhdistaa.

 

Coloria Peltikatto käy myös tiilikattomaaliksi. Vanhat muovipinnoitetut peltipinnatkaan niin katoissa kuin seinissä eivät ole ongelma, Coloria Peltikatto on ratkaisu niihinkin. Näin ollen:

 

Coloria Peltikatto - mahdollisesti Paras Peltikattomaali markkinoilla? 

 

Tyyppi: Akrylaattisideaineinen puolihimmeä peltikattomaali (ruosteenestopigmentoitu).

 

Käyttö: Uusille ja ennen maalatuille (akrylaatti- ja alkydimaalit) peltikatoille ja -seinille, erilaisille teollisesti pinnoitetuille (muovitetuille) peltipinnoille, vesikouruihin, syöksytorviin, suojapelteihin jne. Erikoiskoostumuksen ansiosta ei tarvitse uusilla sinkityillä-, alumiini- ja teräspinnoilla erillistä pohjamaalausta. Alumiinipinnat pitää kuitenkin hioa tartunnan takaamiseksi. Tarkemmat tiedot tiilikatoille kts. erillinen tuoteseloste.

 

Mineriittipinnat ja ns. varttikatot ovat pääosin jo niin huonossa kunnossa ja käyttöikänsä päässä, ettei niiden maalaus ole enää järkevää ja niistä on monesti mahdotonta saada enää kestävää maalausalustaa. Olemme muuttaneet siis ohjeistusta niiden osalta ja emme suosittele niiden maalausta enää jatkossa.

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä