Coloria Linnea Talomaali Titan

                           

ULKOKÄYTTÖÖN

POHJAMAALAUKSEEN | PINTAMAALAUKSEEN

ERIKOISAKRYLAATTI

PUOLIHIMMEÄ

 

EI APEO-YHDISTEITÄ | EI FORMALDEHYDIÄ

Coloria Linnea Talomaali Titan

Voiko paras ja myydyin ulkomaalimme olla vieläkin parempi? - Kyllä se voi olla.

 

Ajat ja olosuhteet ovat muuttuneet ja muuttuvat koko ajan, siksi myös Linnea Talomaalin oli aika uudistua. Perusreseptiltään yli kolmikymmenvuotias klassikko on kevyehkön nuorennusleikkauksen jälkeen taas nuoruuden intoa puhkuen kaikin puolin parasta, mitä vesiohenteiselta ulkomaalilta voit vain toivoa!

 

Linnea Titanin sideaineena käytetään täysin uutta erikoisakrylaattia, joka takaa ennen näkemättömän UV-säteilyn keston, muita sideaineita paremman sään ja pakkasen keston sekä entistä paremman hengittävyyden. Maalipinta päästää kosteutta sisäänpäin perinteisiä akrylaattimaaleja vähemmän mutta päästää mahdollisen kosteuden taas alustassa lävitseen entistä paremmin. Erikois-sideaineensa vuoksi maalipinta hylkii paremmin likaa ja muita epäpuhtauksia, pitäen homeen ja muun kasvillisuuden poissa tehokkaammin. Tartunta on moitteeton niin uudella, teollisesti pohjamaalatulla kuin erityyppisillä vanhoilla maaleilla maalatuilla pinnoilla. Linnea Titan myös peittää muita ulkomaaleja paremmin, jopa tummissakin sävyissä. Tämän kaiken lisäksi Linnea Titan on entistä turvallisempi käyttää, varsinkin paljon maalaaville ammattimaalareille - Linnea Titan on APEO- ja formaldehydi - vapaa tuote.

 

Jos haluat parasta puutalollesi - valintasi on Linnea Titan! 

 

 

Tyyppi: Vesiohenteinen, puolihimmeä erikoisakrylaatti-sideaineinen ulkomaali.

 

Käyttö: Käsittelemättömien, teollisesti pohjamaalattujen tai aikaisemmin erityyppisillä ulkomaaleilla, puunsuojilla tai kuullotteilla maalattujen ulkopintojen maalaukseen. Myös vanhat alkydi- ja öljymaalipinnat. Esim. lautaverhoillut ulkoseinät, pielilaudat, räystäänaluset, puuaidat ulkona jne.

 

 

 

 

Linnea Titan pärjäsi kovassa ja tasaväkisessä TM Rakennusmaailman 6/17 ulkomaalitestissä mainiosti ja oli yksi viidestä ulkomaalista jotka saivat täydet viisi tähteä ja Testivoittaja statuksen.

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä