Aineistot

Aineistot

Kuvapankki

 

Kuvapankista löydät Colorian logoja ja purkkikuvia Coloria maalien markkinointia varten. Näitä kuvia saat käyttää tuotemainosten yhteydessä sekä lehtikirjoituksissa.

 

Voidaksesi käyttää Coloria Oy:n kuvapankkia on sinun hyväksyttävä kuvapankin käyttöehdot (alla).

 

Halutessasi Coloria tuotteiden mainontaa varten valmiita mainospohjia tai tyylikkäitä sisustuskuvia sisä- tai ulkokohteista, ota yhteyttä meihin. Tehdään yhdessä onnistunut mainos!

 

Coloria Oy

 


 

Käyttöehdot

 

Käyttäjä saa käyttää kuvapankin materiaalia vain kerrottaessa Coloriasta lehdissä ja Colorian ilmoitusten tai mainosten yhteydessä. Kaikki muu käyttö on kiellettyä, esimerkiksi kuvapankin materiaalien muokkaus, kopiointi, näyttäminen, esittäminen, siirtäminen tai myyminen.

 

Materiaalia EI saa käyttää lainvastaisiin tai hyvän tavan vastaisiin tarkoituksiin. Esimerkiksi roskapostin ja ketjukirjeiden lähettämiseen tai muihin vastaaviin monistamistarkoituksiin, tai muutoin antaa harhaanjohtavaa tietoa viestin alkuperästä.

 

Colorian kuvapankin materiaalit on suojattu tekijänoikeuslailla ja kansainvälisillä tekijänoikeussopimuksilla. Sivustoilla esiintyvät Colorian tuotteiden ja palveluiden nimet ja tunnusmerkit ovat yrityksen tavaramerkkejä. Sivuilla sijaitsevien kuvien tai tunnusten immateriaalioikeudet kuuluvat Colorialle tai sen yhteistyökumppaneille.

 

Coloria ei vastaa missään olosuhteissa vahingoista, kustannuksista tai menetetystä voitosta, jotka liittyvät kuvapankin käyttöön.

 

Colorialla on oikeus, mutta ei velvollisuutta, valvoa kuvapankissa olevan materiaalin käyttöä.

 

Coloria varaa itselleen oikeuden tehdä muutoksia kuvapankkiin.

 

Käyttäjän vastuulla on näiden ehtojen säännöllinen tarkistaminen. 

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä