Aineistot

Aineistot

Aineistopankki

 

Aineistopankista löydät Colorian logoja, purkkikuvia, tuotteiden esitteitä ja joitakin valmiita mainospohjia Coloria maalien markkinointia varten. Kuvia ja mainospohjia saat käyttää tuotemainosten yhteydessä sekä lehtikirjoituksissa.

 

Voidaksesi käyttää Coloria Oy:n aineistopankkia on sinun hyväksyttävä aineistopankin käyttöehdot (alla).

 

Halutessasi apua mainospohjan suunnitteluun ja toteutukseen, ota yhteyttä meihin. Tehdään yhdessä onnistunut mainos!

 

Coloria Oy

 


 

Käyttöehdot

 

Käyttäjä saa käyttää aineistopankin materiaalia vain kerrottaessa Coloriasta lehdissä ja Colorian ilmoitusten tai mainosten yhteydessä. Kaikki muu käyttö on kiellettyä, esimerkiksi aineistopankin materiaalien muokkaus, kopiointi, näyttäminen, esittäminen, siirtäminen tai myyminen.

 

Materiaalia EI saa käyttää lainvastaisiin tai hyvän tavan vastaisiin tarkoituksiin. Esimerkiksi roskapostin ja ketjukirjeiden lähettämiseen tai muihin vastaaviin monistamistarkoituksiin, tai muutoin antaa harhaanjohtavaa tietoa viestin alkuperästä.

 

Colorian aineistopankin materiaalit on suojattu tekijänoikeuslailla ja kansainvälisillä tekijänoikeussopimuksilla. Sivustoilla esiintyvät Colorian tuotteiden ja palveluiden nimet ja tunnusmerkit ovat yrityksen tavaramerkkejä. Sivuilla sijaitsevien kuvien tai tunnusten immateriaalioikeudet kuuluvat Colorialle tai sen yhteistyökumppaneille.

 

Coloria ei vastaa missään olosuhteissa vahingoista, kustannuksista tai menetetystä voitosta, jotka liittyvät aineistopankin käyttöön.

 

Colorialla on oikeus, mutta ei velvollisuutta, valvoa aineistopankissa olevan materiaalin käyttöä.

 

Coloria varaa itselleen oikeuden tehdä muutoksia aineistopankkiin.

 

Käyttäjän vastuulla on näiden ehtojen säännöllinen tarkistaminen. 

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä