Coloria Deco Akva 20

Coloria Deco Akva 20

                    

SISÄKÄYTTÖÖN | ULKOKÄYTTÖÖN

KUIVAT TILAT

PINTAMAALAUKSEEN

KALUSTEPINNOILLE

SIDEAINEENA ERIKOISAKRYLAATTI

 

PUOLIHIMMEÄ

 

SÄÄNKESTÄVÄ | UV-SUOJAUS

Coloria Deco Akva 20

Vesiohenteinen puolihimmeä kalustemaali erilaisille puupinnoille sisällä ja ulkona. 

 

Sideaineena erikoisakrylaatti. Deco Akva 20 on kiiltoasteeltaan puolihimmeä. Siliää kauniisti ja on erittäin hyvä maalata. Koostumus on hieman hyytelömäinen, joka helpottaa varsinkin pystypintojen käsittelyä. Erittäin kestävä pinta joka ei kellastu. Voidaan sivellä, telata ja ruiskuttaa.

 

Tyyppi: Vesiohenteinen, puolihimmeä erikoisakrylaattisideaineinen kalustemaali puu- ja ei-ruostuville metallipinnoille sisä- ja ulkokäytössä. Hyvä valonkesto, ei kellastu.

 

Käyttö: Sisätiloissa Coloria Deco Akva 20 sopii uusille sekä aikaisemmin maalatuille tai lakatuille puu-, metalli- sekä rakennuslevypinnoille, kuten ovet, ikkunanpuitteet, kaapistot, listat, porraskaiteet, paneelit, sekä erilaisten pohjamaalattujen tai ennen erityyppisillä maaleilla maalattujen metallipintojen maalaukseen, kuten lämpöpatterit, pönttöuunit, ilmastointikanavat ja putkistot. Deco Akva 20 soveltuu myös tartuntapohjamaalilla maalattujen rappaus- ja tasoitepintojen maalaukseen (ikkunapenkit, -pielet, porraskäytävät jne.)

                                           

Ulkona Deco Akva 20 soveltuu pohjamaalattujen ikkunapuitteiden, ovien ja ulkokalusteiden maalaukseen. Myös puiset paneelipinnat tms. lasitetuilla parvekkeilla. Soveltuu teollisesti maalattujen, lakattujen ja kuullotettujen puupintojen huoltomaalaukseen. Pohjamaalatut tai aiemmin erityyppisillä maaleilla maalatut metallipinnat. Ei suositella polttomaalattujen alumiinipintojen maalaukseen.

 

Deco Akva 20 Kalustemaalin esite.

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä