Coloria Pihla Pro Peittosuoja

                             

ULKOKÄYTTÖÖN

PUUN PINTAKÄSITTELYYN

SIDEAINEENA AKRYLAATTI

PUOLIHIMMEÄ

VETTÄ HYLKIVÄ | HENGITTÄVÄ | VAATII POHJUSTEEN

Coloria Pihla Pro Peittosuoja

Peittosuoja ulkokäyttöön, Testimenestyjä-laatua!

 

Coloria Pihla Pro peittosuojalla loihdit puolihimmeää, kaunista pintaa uudelle ja ennen käsitellylle puupinnalle ulkona. Sillä vaihdat helposti tummat kuultavat hirsi- ja lautapinnat taas vaaleiksi. Pihla Pro on erinomainen huoltomaalausmaali; se käy useimpien erilaisten ulkomaalityyppien päällä käytettäväksi.

 

Coloria Pihla Pro menestyi hyvin TM Rakennusmaailman 5/2012 järjestämässä Peittosuojatestissä, jättäen taakseen monia tunnettujakin tuotteita.

 

Pihla Pro uudistui maalauskaudelle 2023 sideaineensa osalta, tunnistat uuden laadun uudistuneesta etiketistä.  

 

Tyyppi: Akrylaattipohjainen peittosuoja, joka jättää puun pintakuvion kauniisti näkyviin. Muodostaa joustavan, puuta mukailevan ja vettä hylkivän pinnan. Hengittää kuitenkin puun vaatimalla tavalla päästäen kosteuden lävitseen ulospäin.

 

Käyttö: Uusille ja aikaisemmin vanhoilla kuultavilla puunsuojilla, kuullotteilla tai peittävillä maaleilla käsitellyille sahatuille ja höylätyille puupinnoille ulkona (esim. hirsipinnat, puujulkisivut, vuorilaudat, ikkunanpuitteet). Myös painekyllästetylle puulle ja teollisesti pohjamaalatulle puulle. Ei sovellu lattioiden käsittelyyn.

 

Pohjusta uudet pinnat Coloria Akva Pohjusteella.

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä