Forte Sensitive

Forte Sensitive

 

Rakenna ja remontoi ilman oireita, valitse herkistämätön Coloria Sensitive- maalisarja.

 

"Yli 200 000 suomalaista saa arkea eriasteisesti haittaavia oireita kemikaaleista..." 

"Yli 40 000 suomalaista on joutunut monikemikaaliyliherkkyyden vuoksi luopumaan opiskelu- tai työpaikastaan..." 

"Yli 20 000 suomalaista on pelkästään monikemikaaliyliherkkyyden vuoksi pysyvästi työkyvyttömänä..." 

 

Arviolta 600 000 - 800 000 suomalaista altistuu erilaisille sisäilman homeille ja epäpuhtauksille päivittäin. Kuten arviosta voi päätellä, ongelma on erittäin suuri ja se pahenee koko ajan. Kemikaaliyliherkkyys kehittyy pikku hiljaa yleisimmin huonolle sisäilmalle, homeille ja muille epäpuhtauksille altistuville ihmisille. Osalle kemikaaliyliherkkyys tulee esimerkiksi työperäisesti erilaisia aineita paljon käsitellessä.

 

Tämän kaiken edellä mainitun takia Coloria Forte Sensitive on nähnyt päivänvalon. Se on kehitetty ja testattu yhteistyössä sisäilma-asiantuntijoiden kanssa. Ainesosia on haettu ja testattu yhdessä jo eriasteisesti kemikaaleille ja yhdisteille yliherkistyneiden henkilöiden kanssa ja tuloksena on ainutlaatuinen Suomessa kehitetty, täysin ilman säilöntäaineita ja lisäaineita valmistettu sisämaalisarja. 

 

 

Forte Sensitivellä maalaat turvallisesti ja myrkyttömästi:

 

 • Älä kärsi enää kemikaalipäästöistä - helpotusta tuhansien ihmisten perusarkeen.

 • Ainutlaatuinen, suomalainen, täysin ilman säilöntäaineita ja lisäaineita valmistettu maalisarja.

 • Raaka-aineista yli 90% on kotimaista alkuperää.

 • Kemikaaliyliherkkyydestä kärsiviä ajatellen ja jo altistuneiden kanssa suunniteltu ja kehitetty herkistämätön tuote. Pitkälliset testaukset raaka-aineiden ja valmiin tuotteen kanssa - erittäin hyvät käyttökokemukset ja tulokset.

 • Korjausrakentamisessa, home- ja kosteusvauriokorjauksissa: Estää herkistävien kemikaalien haihtumisen huoneilmaan rakennusmateriaaleista enää jatkossa.

 • Uudisrakentamisessa vähennetään kemikaaliyliherkkyyksien syntymistä ja kehittymistä jo alkuvaiheessa.

 • M1-luokiteltu.

 • VOC-vapaa.

 

Tuotteen raaka-aineet ovat tarkoin valittuja, vaarattomia kemikaaleja, joilla ei ole vaaraluokituksia käyttöturvallisuustiedotteissa. Koska erilaiset yliherkkyydet ovat aina erittäin yksilöllisiä, kannattaa oma herkistävyytesi testata pienellä alueella ennen suurempien pintojen käsittelyä. Pitkällisten testausten perusteella Forte Sensitiven ainesosat eivät aiheuta oireita vaikeissakaan monikemikaaliyliherkkyyksissä.

 

Sensitive ei sisällä liuotinaineita eikä muodosta VOC-yhdisteitä. Säädösten mukaan maalia voi kutsua Zero-VOC maaliksi, jos sen VOC määrä on alle 5 g/l. Laskennallisesti Forte Sensitiven VOC-pitoisuus on 0 g/l.

 

Sensitive maalisarja ei sisällä:

 • metyyli-isotiatsolinonia (MI) eli metylisothiazolinon mi

 • kloorimetyyli-isotiatsolinonin/metyyli-isotiatsolinonin seosta (CMI/MI) eli 5-kloori-2-metyyli-4-isotiatsol-3-onin ja 2-metyyli-4-isotiatsol-3-onin (3:1) seosta

 • jodipropynyylibutyylikarbamaattia

 • kathon cg:a

 • parabeeneja

Forte Sensitive ei vapauta huoneilmaan formaldehydiä eikä ammoniakkia; ei sisällä kaseiinia eikä karsinogeenejä. Käytetty sideaine on APEO-vapaa, joka myöskään ei sisällä ammoniakkia, formaldehydiä eikä säilöntäaineita. 

 

Säilöntäaineettomuuden vuoksi työvälineiden hygieniaan tulee kiinnittää erityistä huomiota. Kansi tulee sulkea erittäin hyvin maalaustyön jälkeen ja maalaustöiden aikana. Sävyttämätön ja avaamaton maaliastia kestää varastointia noin vuoden.

 

Saatavilla täyshimmeä Forte Sensitive Pohjamaali ja puolihimmeä Forte Sensitive Seinämaali.

 

 

Coloria Forte Sensitive esite

 

 

 

 

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä