Coloria Deco Akva 80

                   

SISÄKÄYTTÖÖN | ULKOKÄYTTÖÖN

PINTAMAALAUKSEEN | KALUSTEMAALI

SIDEAINEENA ERIKOISAKRYLAATTI

KIILTÄVÄ

MONIKÄYTTÖINEN

Coloria Deco Akva 80

Vesiohenteinen, kiiltävä kalustemaali sisä- ja ulkokäyttöön. 

 

Sideaineena erikoisakrylaatti. Deco Akva 80 on kiiltoasteeltaan kiiltävä. Siliää kauniisti ja on erittäin hyvä maalata. Koostumus on hieman hyytelömäinen, joka helpottaa varsinkin pystypintojen käsittelyä. Erittäin kestävä pinta joka ei kellastu. Voidaan sivellä, telata ja ruiskuttaa.

 

Tyyppi: Vesiohenteinen, kiiltävä erikoisakrylaattisideaineinen kalustemaali puu- ja ei-ruostuville metallipinnoille sisä- ja ulkokäytössä. Hyvä valonkesto, ei kellastu.

 

Käyttö: Sisätiloissa Coloria Deco Akva 80 sopii uusille sekä aikaisemmin maalatuille tai lakatuille puu-, metalli- sekä rakennuslevypinnoille, kuten ovet, ikkunanpuitteet, kaapistot, listat, porraskaiteet, paneelit, sekä erilaisten pohjamaalattujen tai ennen erityyppisillä maaleilla maalattujen metallipintojen maalaukseen, kuten lämpöpatterit, pönttöuunit, ilmastointikanavat ja putkistot. Deco Akva 80 soveltuu myös tartuntapohjamaalilla maalattujen rappaus- ja tasoitepintojen maalaukseen (ikkunapenkit, -pielet, porraskäytävät jne.)

 

Ulkona Deco Akva 80 soveltuu pohjamaalattujen ikkunapuitteiden, ovien ja ulkokalusteiden maalaukseen. Myös puiset paneelipinnat tms. lasitetuilla parvekkeilla. Soveltuu teollisesti maalattujen, lakattujen ja kuullotettujen puupintojen huoltomaalaukseen. Pohjamaalatut tai aiemmin erityyppisillä maaleilla maalatut metallipinnat. Ei suositella polttomaalattujen alumiinipintojen maalaukseen.

 

 

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä