Coloria

Forte Sensitive Pohjamaali

Forte Sensitive Pohjamaali

 

              

 

Herkistämätön ja sulkeva pohjamaali sisäpintojen maalaukseen

 

Säilöntäaineeton pohjamaali sulkemaan alustasta sisäilmaan haihtuvat epäpuhtaudet ja haitalliset yhdisteet. Voidaan käyttää pohjamaalina tapettien alla ja halutessa täyshimmeänä pintamaalina seinä- ja kattopinnoissa. Kehitetty yhdessä LoadedPro -sisäilma-asiantuntijoiden ja monikemikaaliyliherkistyneiden ihmisten kanssa. 

 

Tyyppi: Vesiohenteinen, täyshimmeä ja sulkeva pohjamaali. Sideaineena puhdistettu erikoisakrylaatti. Säilöntäaineeton, hajuton ja VOC-vapaa. M1-luokiteltu.

 

Käyttö: Soveltuu uusien ja ennen erilaisilla maaleilla ja pinnoitteilla maalattujen seinä- ja kattopintojen pohjamaaliksi puu, hirsi-, paneeli-,rakennuslevy-, tasoite- ja kiviainespinnoille sekä tarvittaessa täyshimmeänä pintamaalina. Maali voidaan levittää joko sivelemällä, telalla tai ruiskulla.

Purkkikoot: 2.7, 9 ja 18 L

Maalaustuoteryhmä 2012: 211, 212, 311 ja 312

Pohjat: A -pohja

Sävytys: Sävytettävissä värikarttojen vaaleisiin sävyihin

Koodi: 430

Ohenne: tarvittaessa vesi

Riittoisuus: 4 - 9 m² / L riippuen alustasta, aiemmista käsittelyistä ja työtavoista

Kuiva-ainepitoisuus: n. 45 %

Kiiltoaste: 6 (RT-luokitus) täyshimmeä

Erilaiset yliherkkyydet ovat aina erittäin yksilöllisiä, siksi kannattaa aina oma herkistävyys testata pienellä alueella ennen suurempien pintojen käsittelyä. Pitkällisten testausten perusteella Forte Sensitiven ainesosat eivät aiheuta oireita vaikeissakaan monikemikaaliyliherkkyyksissä. 

  

Koska Forte Sensitive Pohjamaalissa ei ole säilöntäaineita, tulee työvälineiden hygieniaan kiinnittää erityistä huomiota. Kansi tulee sulkea erittäin hyvin maalaustyön jälkeen ja maalaustöiden aikana. Sävyttämätön ja avaamaton maaliastia kestää varastointia noin vuoden. 

 

 

Tuoteseloste (PDF)

Käyttöturvallisuustiedote (PDF)

 

Tuotteemme

Tuotevalikoimamme kattaa sekä yksityisen kuluttajan että ammattikunnan tarpeet.
Coloria -kattonimestä tunnistatte tuotteemme.

Rakennusmaalit »
Sisämaalit »
Ulkomaalit »
Lakat ja öljyt »
Tasoitteet »
Muut tuotteet »
Jaa
Tietosuojakäytäntö ›