Coloria

Sisämaalit

Coloria Sisämaalit

 

Coloria Sisämaali valikoimasta löytyy eri kiiltoasteiset pintamaalit talosi sisäseiniin; mm. laadukas sisäkattomaali, kosteiden tilojen maalisarja, tartuntapohjamaali vaikeille alustoille sekä lattiamaali puulle ja betonille.

 

Kaipaatko keittiösi seinään pestävää maalipintaa? Haluatko makuuhuoneen silkinhimmeiden seinien siivittävän sinut yöunille?

Ratkaisu löytyy esimerkiksi  Coloria Royalista. Se on vesiohenteinen, silkinhimmeä sisustusmaali, joka muodostaa kauniin täyshimmeän, puhdistusta kestävän pinnan. Kovempaa pesua ja puhdistusta taas kestää Coloria Forte -sarja. Se on maalattavuudeltaan erinomainen ja takaa erittäin kestävän ja pestävän pinnan. Valittavanasi on täyshimmeä Forte 4, himmeä Forte 7 tai puolihimmeä Forte 20.

 

 

 

Oletko kyllästynyt kellastuneeseen paneelikattoosi takkahuoneessa?

Nykyajan trendinä on valkaista kellastuneet puupinnat. Näissä puupinnoissa ongelman muodostaa usein kiiltävä lakkapinta, jonka päälle tavallinen maali ei tartu kunnolla. Coloria on kehittänyt tätä varten himmeän PaneeliPro Kattomaalin.  Maali ei vaadi ennen maalausta pintojen hiomista eikä erillistä tartuntapohjamaalia.

 

...tai kellastuneisiin puolipaneeliseiniin keittiössäsi/kylpyhuoneessasi?

Kellastuneet puolipaneeliseinät saat helposti uudenveroisiksi Colorian uutuustuotteella; Coloria PaneeliPro Seinämaalilla. Uusi kotimainen puolihimmeä Coloria PaneeliPro Seinämaali helpottaa entisestään uusien sekä vanhojen paneeliseinien maalausta. Korkeakiiltoiset lakatut paneelipinnat eivät vaadi hiomista eikä erillistä tartuntapohjaa. PaneeliPro Seinämaali kestää kovaa rasitusta sekä kosteutta, mikä mahdollistaa sen käytön myös kosteissa tiloissa. 

 

Haluatko puulattiasi hohtavan valkoisiksi tai vaikka tyylikkään harmaiksi?

Coloria Akvafloor lattiamaali soveltuu puu- ja betonilattioiden maalaukseen kuivissa tiloissa, joissa maalattaviin pintoihin voi kohdistua suuriakin mekaanisia rasituksia. Käytetään esim. asuin-, liike- ja varastotilojen betoni- ja puulattioihin sekä portaisiin. Coloria Akvafloor on pölykuiva n. 30 minuutissa. Päällemaalattavissa se on hyvissä olosuhteissa n. 1-2 tunnin kuluttua ja käyttöönottokuiva seuraavana päivänä. Se saavuttaa lopullisen kovuutensa kahden viikon kuluessa. Vältä puhdistuskäsittelyä tänä aikana.      

 

Huomioithan, että kaikki tuotteemme ovat vesiohenteisia ja sävytettävissä markkinoilla olevien sävykarttojen mukaan!

Tuotteemme

Tuotevalikoimamme kattaa sekä yksityisen kuluttajan että ammattikunnan tarpeet.
Coloria -kattonimestä tunnistatte tuotteemme.

Rakennusmaalit »
Sisämaalit »
Ulkomaalit »
Lakat ja öljyt »
Tasoitteet »
Muut tuotteet »
Tietosuojakäytäntö ›