Coloria

Lakat ja öljyt

Coloria lakat ja öljyt

 

Kaipaatko valkoista paneelipintaa, mutta et halua maalimaista peittävää kalvoa?

 

Coloria Valkokuulto on tarkoitettu sisäseinien vaaleille paneeli- ja kattopinnoille sekä oviin. Kuiva lakkapinta on hieman vaalean sävyinen. Lakkaa ei ole tarkoitettu lattiapinnoille eikä kalusteisiin. Lakan sisältämä suoja-aine suojaa puuta auringon UV-säteilyltä, joka tummentaa puuta. Riippuen puun keltaisuudesta, saat kertakäsittelyllä aikaan miedosti vaalean paneelipinnan. Parilla käsittelykerralla valkaiset paneelipinnat jo näkyvämmin.

 

 

 

Coloria Öljyvahalla saat täysin hengittävän ja luonnollisen pinnan hirsiseiniin, seinä- ja kattopaneeleihin. Tuote on sävytettävissä kuultaviin sävyihin. Öljyvahaa voidaan käyttää myös puulattioissa. Ja mikä parasta, tuote on vesiohenteinen ja näin ollen erittäin hajuton ja mukava työstettävä. 

 

Haluatko saunaasi astetta tummemmat seinät?

 

Coloria Saunasuoja on tarkoitettu saunojen paneelipintojen suojaukseen lialta. Tuote ei muodosta liian tiivistä kalvoa vaan mahdollistaa saunassa paneelin hengittävyyden ja siten pehmeät löylyt. Saunasuoja ei sovellu lauteille.

 

Luonnolliseen saunan suojaukseen soveltuu luonnonöljyihin ja vahaan perustuva Coloria Öljyvaha. Tällä tuotteella voit myös käsitellä lauteet.

 

 

 

Tuotteemme

Tuotevalikoimamme kattaa sekä yksityisen kuluttajan että ammattikunnan tarpeet.
Coloria -kattonimestä tunnistatte tuotteemme.

Rakennusmaalit »
Sisämaalit »
Ulkomaalit »
Lakat ja öljyt »
Tasoitteet »
Muut tuotteet »
Tietosuojakäytäntö ›