Coloria

Coloria Homepesu

Coloria Homepesu

                                  

 

Homepesu jota ei tarvitse huuhtoa pois. 


Erilaiset homeet, levät ja muut ei-toivotut epäpuhtaudet maalatuilla ulkopinnoilla ovat yleistyneet viimeisen 10 vuoden aikana runsaasti. Coloria Homepesu on kehitetty tehokkaaksi avuksi ongelmaan. Tehokkuuden lisäksi tuote on kehitetty siten, ettei sitä tarvitse välttämättä huuhtoa vedellä pois, ei edes vaikka pinta maalattaisiin. Coloria Homepesu on kloori-vapaa; se siis on erinomainen maalipinnan huoltopesuaine koska se ei valkaise eikä rapauta maalipintaa. Biosidipohjaisena aineena se toimii myös erinomaisena pohjusteena hidastaen mahdollista homehtumista ja sinistymistä jatkossa.

 

Coloria Homepesu - yhdellä tuotteella onnistut.

 

Tyyppi: Homeenpoistoon tarkoitettu puhdistus- ja desinfiointiliuos ulkokäyttöön. Tuote on tiiviste.

 

Käyttö: Erilaiset homeiset ja likaiset pinnat ulkotiloissa jotka kestävät vesipesua, mm. maalattu tai maalaamaton puu, kiviaines- ja rappauspinnat, puutarhakalusteet jne.

Purkkikoot: 1 ja 5 L

Maalaustuoteryhmä 2012: 014

Maalaustarvikeryhmä 2001: 01

Koodi: 110

Riittoisuus: Homepesua laimennetaan vedellä suhteessa 1:3. Erittäin likaisilla ja homeisilla pinnoilla voidaan käyttää raakana. Menekki riippuu käsiteltävästä pinnasta ja pinnan likaisuudesta.

Saattaa aiheuttaa herkistymistä ja ihoärsytystä. Käytä aina asianmukaisia suojavarusteita: kuten suojalasit ja - käsineet.

Tuotteemme

Tuotevalikoimamme kattaa sekä yksityisen kuluttajan että ammattikunnan tarpeet.
Coloria -kattonimestä tunnistatte tuotteemme.

Rakennusmaalit »
Sisämaalit »
Ulkomaalit »
Lakat ja öljyt »
Tasoitteet »
Muut tuotteet »
Jaa
Tietosuojakäytäntö ›