Coloria

Ammattilaiset

Coloria jatkaa laadukasta nokialaista maalintekoperinnettä. 

 

Colorian valikoimista löytyy tuotteet myös ammattikuntakäyttöön; niin tasoitukseen, pohja- kuin pintamaalaukseenkin. Ammattikunnalla on vankka kokemus tuotteistamme jo liki kolmenkymmenen vuoden ajalta. Vaikka Coloria yrityksenä on nuori niin tuotteillamme on jo kymmenien vuosien historia.

 

Laadukas rakennusmaalisarjamme on lähinnä ammattikuntakäyttöön tarkoitettu. Sen valikoimista löytyy erittäin laadukas, pitävä ja peittävä pohjamaali sekä kolme eri pintamaalia. Colorian rakennusmaaleille ja osalle sisämaaleista on myönnetty M1-päästöluokitus.

 

"Hyvä sisäilmasto edellyttää sisäilma-asioiden huomioon ottamista suunnittelun, rakentamisen ja käytön kaikissa vaiheissa. Sen lopulliseen laatuun vaikuttavat monien muiden tekijöiden ohella sisätilojen rakennusmateriaalit.
Rakennusmateriaalien päästöluokitus esittää vaatimukset tavanomaisissa työ- ja asuintiloissa käytettäville materiaaleille hyvän sisäilman laadun kannalta. M1-merkki kertoo vähäpäästöisyydestä." / Rakennustieto.fi

 

Tasoitevalikoimastamme lähinnä ammattilaiskäyttöön löytyy ruiskutasoite Dalapro Airless S, saumatasoite Dalapro J sekä Dalapro Medium. Tasoitevalikoimamme kokonaisuudessaan löytyy täältä.

 

Tuotteemme

Tuotevalikoimamme kattaa sekä yksityisen kuluttajan että ammattikunnan tarpeet.
Coloria -kattonimestä tunnistatte tuotteemme.

Rakennusmaalit »
Sisämaalit »
Ulkomaalit »
Lakat ja öljyt »
Tasoitteet »
Muut tuotteet »
Tietosuojakäytäntö ›