Coloria

Muut tuotteet

No-Coat Ultratrim, ulkokulma 90

 

No-Coat Ultratrim ulkokulma on gyproc-ulkokulmiin tarkoitettu täysin iskunkestävä kulmavahvike, joka on 2,6 metrin saloissa.  Salot toimitetaan  90° kulmassa, joten saat aina täydellisen suoran kulman. No-Coat ulkokulma on valmistettu patentoidulla laminointitekniikalla (slam technology). Asentaessasi No-Coat kipsilevykulmia, käytä aina saumatasoitetta, sillä se sisältää normaalia tasoitetta enemmän liima-aineita.

 

Työohje: Levitä lastalla ulkokulmaan Dalapro Joint saumatasoitetta ja paina sen jälkeen No-Coat Ultratrim ulkokulma lastalla tai nurkkarullatyökalulla kunnolla kiinni. Ylitasoita kulmalista tämän jälkeen. Anna kuivua ja hio.

 

 

 

No-Coat Outside nurkkarullatyökalu

 

Nurkkarulla nopeuttaa sekä helpottaa kipsilevykulmien asennusta. Kulmarulla painaa ylimääräisen tasoitteen pois, joten kipsilevykulma asettuu täydellisesti paikoilleen. Nurkkarulla on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

 

 

 

 


 

 

Board Patch, paikkaussarja

 

Board Patch on paikkaussarja kipsilevyjen reikien paikkaukseen. Paikka on erittäin kestävä metallilevy, jossa on itseliimautuva lasikuituverkko. Board Patch paikkaussarja tekee isojenkin reikien paikkaamisesta nopeaa ja helppoa.

 

Koot: 50 x 50 mm, 100 x 100 mm ja 150 x 150 mm.

 

Työohje: Pinnan tulee olla puhdas ja kuiva sekä työskentelylämpötilan yli +5 °C. Valitse oikean kokoinen paikka siten, että se peittää reiän tai vioittuneen pinnan kokonaisuudessaan. Poista paikasta kalvo ja paina itseliimautuva puoli kiinni korjattavaan kohtaan. Tasoita seuraavaksi paikka Dalapro-tasoitteella, anna kuivua ja hio lopuksi pinta. Toista tarpeen mukaan tasoitus ja hiominen. Tämän jälkeen paikkakohta on valmis maalattavaksi.

   
 

Katso video No-Coat kulmalistan asennuksesta:

 

 

Tuotteemme

Tuotevalikoimamme kattaa sekä yksityisen kuluttajan että ammattikunnan tarpeet.
Coloria -kattonimestä tunnistatte tuotteemme.

Rakennusmaalit »
Sisämaalit »
Ulkomaalit »
Lakat ja öljyt »
Tasoitteet »
Muut tuotteet »
Tietosuojakäytäntö ›