Coloria

Forte Sensitive Seinämaali

 

COLORIA FORTE SENSITIVE SEINÄMAALI

 

             

 

Maalaa turvallisesti ilman säilöntäaineita - valitse Forte Sensitive

 

Herkistämätön Forte Sensitive on valintasi, jos olet herkistynyt erilaisille kemikaaleille, allerginen tai vain haluat välttää herkistäviä aineita. Puolihimmeä Forte Sensitive Seinämaali omaa erittäin hyvän pesunkeston ja puhdistettavuuden. Käytettynä yhdessä Forte Sensitive Pohjamaalin kanssa saadaan ennen erilaisilla maaleilla ja pinnoitteilla käsitellyt pinnat suljettua haitallisilta kemikaalipäästöiltä huoneilmaan. Käsittely-yhdistelmä ja tuotteet ovat kehitetty yhdessä LoadedPro -sisäilma-asiantuntijoiden ja monikemikaaliyliherkistyneiden ihmisten kanssa. 

 

Tyyppi: Vesiohenteinen, puolihimmeä seinämaali sisätiloihin. Sideaineena puhdistettu erikoisakrylaatti. Säilöntäaineeton, hajuton ja VOC-vapaa. M1-luokiteltu.

 

Käyttö: Toistuvaa pesua ja puhdistusta vaativat sisäseinä- ja kattopinnat (esim. lastenhuoneet, keittiöt, eteiset, rappukäytävät, konttoritilat, koulut, päiväkodit yms.). Soveltuu käytännössä kaikille uusille ja ennen käsitellyille rakennusmateriaalipinnoille sisätiloissa pl. erilaiset kalusteet ja lattiapinnat. Yhdessä sulkevan Forte Sensitive Pohjamaalin kanssa saadaan aiemmin käsitellyistä ongelmapinnoista poistettua sisäilmaan rakennusmateriaaleista haihtuvat epäpuhtaudet ja haitalliset yhdisteet.

___________________________________________________________________________________________

  


 

Purkkikoot: 2.7, 9, ja 18 L

 

Maalaustuoteryhmä 2012: 314 ja 315

 

Pohjat: A-pohja

 

Sävytys: Sävytettävissä eri värikarttojen vaaleisiin sävyihin

 

Koodi: 440

 

Ohenne: tarvittaessa vesi

 

Riittoisuus: 4 - 9 m² / L riippuen alustasta, aiemmista käsittelyistä ja työtavoista

 

Kuiva-ainepitoisuus: n. 42 %

 

Kiiltoaste: 4 (RT-luokitus) puolihimmeä

 

Erilaiset yliherkkyydet ovat aina erittäin yksilöllisiä, siksi kannattaa aina oma herkistävyys testata pienellä alueella ennen suurempien pintojen käsittelyä. Pitkällisten testausten perusteella Forte Sensitiven ainesosat eivät aiheuta oireita vaikeissakaan monikemikaaliyliherkkyyksissä. 

  

Koska Forte Sensitive Seinämaalissa ei ole säilöntäaineita, tulee työvälineiden hygieniaan kiinnittää erityistä huomiota. Kansi tulee sulkea erittäin hyvin maalaustyön jälkeen ja maalaustöiden aikana. Sävyttämätön ja avaamaton maaliastia kestää varastointia 2 vuotta. 

 

 

Tuoteseloste (PDF) 

Käyttöturvallisuustiedote (PDF)


 

 

 

Tuotteemme

Tuotevalikoimamme kattaa sekä yksityisen kuluttajan että ammattikunnan tarpeet.
Coloria -kattonimestä tunnistatte tuotteemme.

Rakennusmaalit »
Sisämaalit »
Ulkomaalit »
Lakat ja öljyt »
Tasoitteet »
Muut tuotteet »
Jaa