Coloria

Forte Sensitive Pohjamaali

COLORIA FORTE SENSITIVE POHJAMAALI

 

                    

 

Herkistämätön ja sulkeva pohjamaali sisäpintojen maalaukseen

 

Säilöntäaineeton pohjamaali sulkemaan alustasta sisäilmaan haihtuvat epäpuhtaudet ja haitalliset yhdisteet. Voidaan käyttää pohjamaalina tapettien alla ja halutessa täyshimmeänä pintamaalina seinä- ja kattopinnoissa. Kehitetty yhdessä LoadedPro -sisäilma-asiantuntijoiden ja monikemikaaliyliherkistyneiden ihmisten kanssa. 

 

Tyyppi: Vesiohenteinen, täyshimmeä ja sulkeva pohjamaali. Sideaineena puhdistettu erikoisakrylaatti. Säilöntäaineeton, hajuton ja VOC-vapaa. M1-luokiteltu.

 

Käyttö: Soveltuu uusien ja ennen erilaisilla maaleilla ja pinnoitteilla maalattujen seinä- ja kattopintojen pohjamaaliksi puu, hirsi-, paneeli-,rakennuslevy-, tasoite- ja kiviainespinnoille sekä tarvittaessa täyshimmeänä pintamaalina. Maali voidaan levittää joko sivelemällä, telalla tai ruiskulla.

 


 

  

 

Purkkikoot: 2.7, 9 ja 18 L

 

Maalaustuoteryhmä 2012: 211, 212, 311 ja 312

 

Pohjat: A -pohja

 

Sävytys: Sävytettävissä värikarttojen vaaleisiin sävyihin

 

Koodi: 430

 

Ohenne: tarvittaessa vesi

 

Riittoisuus: 4 - 9 m² / L riippuen alustasta, aiemmista käsittelyistä ja työtavoista

 

Kuiva-ainepitoisuus: n. 45 %

 

Kiiltoaste: 6 (RT-luokitus) täyshimmeä

 

 

Erilaiset yliherkkyydet ovat aina erittäin yksilöllisiä, siksi kannattaa aina oma herkistävyys testata pienellä alueella ennen suurempien pintojen käsittelyä. Pitkällisten testausten perusteella Forte Sensitiven ainesosat eivät aiheuta oireita vaikeissakaan monikemikaaliyliherkkyyksissä. 

  

Koska Forte Sensitive Seinämaalissa ei ole säilöntäaineita, tulee työvälineiden hygieniaan kiinnittää erityistä huomiota. Kansi tulee sulkea erittäin hyvin maalaustyön jälkeen ja maalaustöiden aikana. Sävyttämätön ja avaamaton maaliastia kestää varastointia 2 vuotta. 

 

 

Tuoteseloste (PDF) 

Käyttöturvallisuustiedote (PDF)

 


 

Tuotteemme

Tuotevalikoimamme kattaa sekä yksityisen kuluttajan että ammattikunnan tarpeet.
Coloria -kattonimestä tunnistatte tuotteemme.

Rakennusmaalit »
Sisämaalit »
Ulkomaalit »
Lakat ja öljyt »
Tasoitteet »
Muut tuotteet »
Jaa